Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ekstrand Hamrén tränar med Rynninge

Rynninge IK skriver på sin hemsida, att ÖSKs Carl Ekstrand Hamrén kommer att träna med dem denna vecka. Carl ingår i ÖSKs Spetsgrupp, dvs. han är en av de ungdomar som regelbundet tränar med ÖSKs A-trupp. Spelmässigt har man sett honom i U21- och U19-lagen.

Av allt att döma rör det sig om en eventuell så kallad övergång (utlåning) utan sedvanlig övergångsanmälan. Precis som i fallet med Lukman Murad (se nedan) innebär detta att han i princip finns tillgänglig för ÖSKs A-lag om ett behov skulle uppstå. Dessutom kan han ju – om det skulle passa – även spela med U21-laget, eftersom man i den serien tillåter inlånade spelare.

Rent spontant tycker jag att detta känns helt rätt. U21-matcherna har väl ofta lite väl mycket av vänskapskaraktär över sig och man vet aldrig riktigt vilken kvalitet det är på motståndarlaget. I div 2 är tävlingsmomentet betydligt mer uttalat och nivån på spelet är i alla fall bland topplagen i serien hyfsad. Dessutom har Rynninge i Peder Hessel en bra tränare och man verkar ha en bra stämning i truppen.

Rynninge IK: Ung ÖSK back – tränar med Rynninge

1 kommentar – kommentera

Mfh

Precis som bloggen skriver, eventuellt.,.
Nu är det endast en vecka för att känna på miljön, därmed inte givet det blir av,,,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.