U17: Semifinalförlust i ligacupen

Albin Ödberg stod för framspelningarna till båda ÖSKs mål i ligacupens semifinal mot IF Elfsborg.

Det blev förlust för ÖSKs 97:or då laget besökte Borås och IF Elfsborg på lördagen. Efter att ha hållit någorlunda jämna steg med hemmalaget under den första halvleken och inledningen av den andra gick boråsarna ifrån och vann till slut matchen med 5-2.

ÖSKs mål gjordes av David Holm till 1-1 och av Alex Hahne till 2-2. Med några minuter kvar av första halvlek fick David Holm lov att avsluta matchen i förtid efter att ha fått en spark på knäet av Elfsborgs målvakt.

ÖSK: Elfsborg numret för stort i semifinalen
IF Elfsborg: Final väntar efter storseger

10. 1-0 Arian Kabashi
23. 1-1 David Holm (Albin Ödberg)
43. 2-1 Simon Olsson
50. 2-2 Alex Hahne (Albin Ödberg)
56. 3-2 Oscar Iglicar
64. 4-2 Arian Kabashi
84. 5-2 Oskar Nar (fd. BK Forward)

Laguppställning: Joakim Brunnberg – Viktor Franssila (66), Alex Hahne, Michel Yanez, Albin Ödberg – Jonathan Lundberg, Micke Loön (80), Mirza Turan, Joel Nilsson – Felix Möller, David Holm (42)
Avbytare: Albin Rydberg (mv), Marcus Karlsson (43), Almin Masic (66), Tim Bergström (80), William Gunnarsson, Johan Sjögren och Ridwan Ikar Amin