Söder Dam: En poäng i Köping

ÖSK Söders damlag inledde div 1-säsongen genom att spela oavgjort 2-2 på bortaplan mot Forsby FF. En match där man kan dra paralleller både med ÖSKs match mot Brommapojkarna och med söderdamernas premiärmatch förra året mot Rekarne Rytterne. Gemensamt för samtliga tre matcher är att ÖSKs motståndare gjorde poängavgörande mål på övertid. I år blev resultatet i alla fall oavgjort – förra året blev det förlust.

Årets första seriemål för ÖSK Söder gjorde Hanna Åbom (ledningsmål i den 15:e minuten) och Sara Sandberg (ytterligare ett ledningsmål i den 79:e minuten).

Positionslös startelva: Ida Lindell (mv, Stina Gävbo, Ida Scherling, Lisa Sundell, Sophie Sörqvist (57), Sara Sandberg, Sabina Forsberg (71), Sandra Johansson (81), Freja Olofsson, Hanna Åbom, Marie Ståhlberg (k).
Ersättare: Cassandra Söder (mv), Saga Magnuson (81), Klara Thorsén, Isa Olofsson Lindberg (71), Elin Segerstedt (57) och Vendela Ekstrand Hamrén

Söder Dam: Premiären avklarad med ett kryss
Forsby FF: KRYSS I SERIEPREMIÄREN!!
NA: ÖSK tappade poäng på övertid