U21 – Seger i Borlänge

ÖSKs U21-lag kunde åka hem med alla tre poängen efter dagens U21-match mot IK Brage. Hemmamötet vann ÖSK med 4-1, men den här gången blev segermarginalen betydligt knappare. Det var först när en inhoppande Josef Ibrahim på övertid gjorde ÖSKs andra mål som segern kunde säkras.

Det första målet i matchen gjordes av Brages Peter Nilsson i den 38:e minuten. Det resultatet stod sig halvleken ut och en kvart in i andra halvlek innan Peter Samuelsson kvitterade framspelad av Josef Ibrahim, som alltså hade en fot med i båda ÖSK-målen.

William Atashkadeh spelade första halvlek.