Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träning 130327

   
 William Atashkadeh och Tobias Nilsson.  Ilir Berisha spelar igen. Christoffer Wiktorsson tillbaks, men nickar inte.
     
Daniel Bamberg – en bit från startelvan. 16-årige Kalle Westdahl var dagens målvaktspraktikant. Nio elftedelar av långfredagens startelva?

Ett klick på bilderna ovan förstorar dem.

Bloggen besökte onsdagsträningen för att kolla upp läget i truppen och kunde glädja sig inte bara över en värmande vårsol utan även över att antal återvändande A-truppsspelare av vilka de flesta verkar vara i speldugligt skick.

Två dagar före match ställer P-O Ljung i allmänhet upp med sin tilltänkta startelva på den ena sidan. Gjorde han så även idag betyder detta att både Ilir Berisha och Tobias Nilsson kommer att få en hel del speltid i långfredagens match mot finska FC Inter. Dessutom deltog en mycket rörlig William Atashkadeh i alla övningar och spelsekvenser.

Christoffer Wiktorsson, berättade efter träningen, att han är så gott som bra nu. Han är ännu inte helt symptomfri och undviker fortfarande allt som har med huvudspel att göra. Till nästa vecka hoppas han att vara i full träning igen. Josef Ibrahim som inte varit med i någon av de två senaste U21-matcherna tränade som vanligt tills han fick ett slag över näsan och måste snabbehandlas av Urban Juneholm. Roligt var det också att se att det var den 16-årige målvaktstalangen Kalle Westdahl som fick ta uppgiften som tredjemålvakt.

Saknades på träningen gjorde Ayanda Nkili, som lär vara sjuk, Peter Samuelson av okänd anledning samt Ahmed Yasin som jobbar på sin internationella karriär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.