Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson och Möller till elitläger

Svenska Fotbollförbundet skriver på sin hemsida, att förbundskapten Magnus Wikman har kallat till årets första elitläger för P16/97. Lägret till vilket ett drygt 60-tal spelare kallats arrangeras på Bosön mellan den 25 och 28 mars. Från ÖSK kommer Felix Möller och Joel Nilsson att deltaga. På deltagarlistan finns även Alex Berger med som ÖSKare, men eftersom han kommer att spela för IFK Norrköping så räknas han väl inte som riktig ÖSKare i det här sammanhanget.

Bloggen tycker, att David Holm absolut borde ha varit med bland de uttagna, men han får vänta lite till på chansen att visa upp sig i det här sammanhanget. Dessutom är inte heller Mirza Turan uttagen, vilket är lättare att förstå. Mirza har ju varit skadad och är väl inte tillbaka i speldugligt skick än.

I övrigt är det lite tunnsått med deltagare från örebrodistriket, men BK Forwards Oskar Nar har i alla fall fått en plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.