Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Holmberg prisad på Örebrogalan

Kalle Holmberg var en av pristagarna vid gårdagens Örebrogala. Kalle tilldelades årets ungdomspris med följande motivering: Kalle Holmberg är en ytterst talangfull fotbollsspelare som 2012 spelade till sig en ordinarie plats i startelvan för Örebro SK. Redan från 16 års ålder har han varit bofast i de svenska ungdomslandslagen, och är även nu uttagen att representera Sverige i vårt U-21 landslag. En träningsvillig och ödmjuk kille som har alla chanser att lyckas på fotbollsplanen, både i Sverige och utomlands.

Utöver Kalle var Sofie Ekestubbe, hästhoppning och Malin Lindskog, agility nominerade till priset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.