Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lokal säsongsstart

Det närkingska fotbollsåret inleds i kväll med två kvalificeringsmatcher för nästa års Svenska Cup. I kvällens matcher ställs Karlslunds IF mot IK Sturehov och IFK Kumla mot BK Forward. Inte för att det har så mycket med ÖSK att göra, men ändå.

ÖLFF: Kval till Svenska Cupen Grupp 1
ÖLFF: Kval till Svenska Cupen Grupp 2

Under senare år har det verkat var rätt svårt att intressera lag för att delta i cupkvalificeringsmatcherna. Men det verkar som om det nya formatet med ett inledande gruppspel lockat några fler deltagare. Det blir ju precis som fallet är för ÖSK några riktiga tävlingsmatcher som skall spelas innan serieallvaret börjar.

Tillägg.
Karlslunds IF – IK Sturehov 7-0
IFK Kumla – BK Forward 2-0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.