Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söders F97:or är bäst

Söders F97:or är bäst i ÖSK och i Sverige.

Efter helgens guldmedaljer i Futsal råder det ingen tvivel om vilken av ÖSK-familjens fotbollstrupper som står närmast den absoluta Sverigetoppen. ÖSK Söder F97 (med några 98-or och någon 96:a) gick till SM-slutspel både utomhus och inomhus under den senaste säsongen. Utomhus blev det en lite snöplig 1-2 förlust mot de blivande bronsmedaljörerna från Norrköping City. Inomhus bärgades som bekant guldmedaljerna under den gångna helgen.  ÖSK Söder var för övrigt den enda föreningen i Sverige med lag som kvalificerade sig till SM-slutspel både utom- och inomhus i åldersklassen.

Extra anmärkningsvärd är givetvis prestationen av det faktum att så gott som alla spelare i truppen (med något enstaka undantag) var yngre än tillåtet. De två SM-tävlingarna var öppna för spelare födda -96, men i det lag som ÖSK Söder ställde upp med var så gott som alla födda -97 och -98.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.