Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal-SM: ÖSK Söder F17 till final

Matchbild från fredagsmötet mot Umeå IK. (Foto: Göteborgs FF)

ÖSKs Söders flicklag har gått hela vägen till SM-finalen i futsal genom att nu på förmiddagen besegra göteborgsklubben Kärra KIF i Futsal-SM:s semifinal. Tjejerna vann till slut med klara 4-1 efter 1-1 i halvtid. Målgörare i semifinalmatchen var Amanda Håkansson med 2 mål samt Freja Olofsson och Anna Meier som gjorde var sitt.

Laget får nu en möjlighet att ta revanch på Umeå IK, som vann den andra semifinalen mot Vaksala SK med 2-0. Revansch därför att ÖSK Söder och Umeå IK redan har mötts en gång – i den första gruppspelsmatchen på fredagskvällen vann Umeå med 3-2. Ett resultat som man från ÖSK-håll inte verkar ha varit så nöjda med. SM-finalen börjar kl. 13:55.

I den äldsta pojkklassen är BK Forwards lag klara för final efter att ha besegrat Lärje-Angered med 6-5 efter straffar. De får nu möta IFK Norrköping som de besegrade med 3-2 i gruppspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.