U19: Förlust mot Syrianska

Det blev ett rätt kort besök på Behrn Arena för bloggens del. Med en ankomst några minuter efter utannonserad avsparkstid visade det sig sedan att matchen dessutom startat en kvar tidigare. När man sedan bara spelade 2*30 minuter så var den första halvleken avklarad ungefär samtidigt som spelarna på planen hade identifierats. Folk i närheten berättade att ställningen då var 0-0 så jag kanske inte missade så mycket.

Andra halvlek bjöd på en rätt mager fotbollskost med ett visst övertag för gästerna. Om nu syrianerna verkligen var det gästande laget – de hade nämligen mutat in den avbytarbänk som ÖSK nyttjar 99 gånger av 100 för egen del. Så ÖSKarna fick finna sig i att sitta till höger (sett från Norra Läktaren). Det kändes lte underligt faktiskt med ÖSK till höger.

Tio minuter in i andra halvlek gör Syrianerna matchens enda mål. Jonathan Thuresson gör en bra räddning på ett skott från kanten, men kan inte hindra att returen slås in vid bortre. Efter målet höjde ÖSK intensiteten i sitt spel och blev faktiskt det spelförande laget, men till något mål räckte det inte.

Svårt att göra någon egentlig analys av spelarprestationerna med tanke på den korta speltiden, men jag tycker i alla fall att Stefan Hannason skall få några pluspoäng för ett förtjänstfullt jobb på det inre mittfältet.

När det gäller den provspelande Alex Ekobo så gjorde han ingenting som bättrade på hans möjligheter att spela till sig ett kontrakt.

Laguppställning: Jonathan Thuresson – Alex Ekobo (46), Sebastian Heimeryd, Oskar Ålgars, Oscar Fardelin (40) – Philip Holmér (46), Stefan Hannason, Max Lindborg (46), Daniel Johansson – Martin Springfeldt, August Wiklund

Ersättare (som blev inbytta): Edwin Ahlnäs (40), Carl Ekstrand-Hamrén(46), Simon Glännestrand (46) och Joel Nilsson (46)

Örebro Syrianska: Ny seger i försäsongsmatchandet

ÖSK: U19: Förlust mot Syrianska