Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK P98 Elit

ÖSKs femtonåringar har nu kommit så långt att årskullens första elittrupp tagits ut. Spelarna i truppen kommer i första hand kommer att representera ÖSK i den regionala 15-årsserien. Dessutom finns ju sommarens Elite Hotel Cup klart och tydligt i siktet.

På lagets hemsida namnges Alex Hahne, Anton Anhammer, Björn Lemte, Burin Jankeaw, Emil Trobäck, Gabriel Fernsten, Gustaf Montin, Hugo Ljunglöf, Jacob Pehrson, Jakob Ludéen, Kevin Suarez, Max Jansson-Åhlén, Molham Alherek och Oscar Sandberg som medlemmar i Elittruppen. Dessutom finns det hela fem målvakter i ålderskullen och dessa kommer att rotera en del mellan elittrupp och breddtrupp.

98-orna är en stor åldersgrupp och utöver de 14 utespelarna i elittruppen samt de fem målvakterna innehåller den ytterligare 20 spelare. Eftersom elittruppen bara har 14 medlemmar kommer man nog att låna in spelare från breddgruppen för både träning och match.

P98 Elit kommer att tränas av Björn Juhlin och Daniel Wickström. Målvaktstränare är Lars-Erik Anttonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.