Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elit- och DFK-träning för flickor

När Örebrodistriktet arrangerade en kombinerad (?) elit och distriktssammandragning i Hallsberg i går var det tjejer från ÖSK Söder som dominerade antalsmässigt. På elitträningen för spelare födda -97 (?) ledd av ÖLFF:s spelarutbildare Tony Kihlberg var sju av de elva deltagarna från ÖSK, nämligen Saga Magnusson, Sara Sandberg, Klara Thorsén, Anna Tivemo, Maya Pettersson, Joline Jakobsson och Anna Meijer.

Distriktsförbundskapten Niclas Collgård (som ju tränar ÖSKs 97-or) hade för sin del kallat åtta ÖSKare till sin 26-mannatrupp för spelare födda 1998. Dessa var Anna Karlsson, Malin Landmark, Amanda Håkansson, Lova Händel, Grete Wahl, Filippa Jägerhill, Kajsa Armborg och Freja Olofsson.

ÖLFF: KALLELSE: ELITTRÄNING FLICK + DFK-TRÄNING F98

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.