Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: SM-slutspelet lottat

ÖSK Söders damlag har för första gången tagit sig ända fram till SM-slutspelet i futsal. Semifinalerna är nu lottade och ÖSK Söder kommer att få möta Sils IF från Götene. I den andra semifinalen möts IF brommapojkarna och Madesjö IF från Nybro. Segrarna i de två semifinalerna får göra upp om SM-medlajerna medan förlorarna spelar om tredjeplatsen. Matcherna spelas den 9 februari i Lugnethallen i Falun.

Utan att veta någonting alls om motståndet så känns väl ändå inte Sils IF som helt omöjliga att besegra. Deras gräsfotbollslag, vilket brukar kunna ge en viss indikation om deras spelstyrka även inomhus, spelade div 2-fotboll precis som ÖSK Söder förra året. ÖSK Söder gick upp till damettan som seriesegrare. Sil tog även de steget till div 1, men gjorde det från en rätt blygsam femteplats, 16 poäng efter Falköpings KIK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.