Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen favoritrepris

Västra Frölunda, IFK Göteborg, GIF Sundsvall, Kocaelispor, Nybergsund, Syrianska FC, Emirates Club, Al-Salmiya och nu Varbergs BoIS. Erkan Saglik, en spelare som definitivt inte tillhör örebropublikens favoriter, kommer av allt att döma på besök igen.

Orsaken till hans dåliga rykte är sparken mot Magnus Samuelssons ansikte, då ÖSK mötte Västra Frölunda i augusti 2005. En spark som sedemera ledde till åtal för misshandel och i slutändan kostade Saglik 60 dagböter samt 7000 kronor i skadestånd till Samuelsson.

Sedan dess har Saglik återvänt till Behrn Arena i två andra klubbdräkter. Först som försvarare hos GIF Sundsvall och sedan för Syrianska FC. Nästa besök blir av allt att döma den 29 april, då Sagliks senaste (men säkert inte sista) lag kommer på besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.