Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oscar Jansson landslagsuttagen

Oscar Jansson kommer att få göra om sina januariplaner. I stället för is och kyla på Behrn Arena kommer han att kunna glädja sig över betydligt vänligare klimat mellan den 18 och 27 januari. Då kommer han nämligen att deltaga i landslagets januariturne som i år har Thailand som mål. Matcher mot Thailand, Nordkorea och Finland.  Att Oscar fick platsen beror på att Malmö FFs Johan Dahlin har lämnat ett sent återbud.

Förmodligen blir det inte bara Oscar som kommer att få lov att ändra sina planer. Även ÖSKs målvaktstränare Anders Karlsson kan eventuellt tvingas göra det. Oscar är nämligen den enda tillgängliga seniormålvakten i truppen för tillfället, eftersom Jonas Sandqvist förmodligen befinner sig på jakt efter ett nytt mål att stå i. Förutom för träningarna kommer ÖSK även att behöva en någorlunda erfaren målvakt för den första träningsmatchen mot Vasalund, som skall spelas den 25 januari innan Oscar är tillbaka.

ÖSK: Oscar Jansson uttagen i A-landslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.