Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21-motståndare

Nya Wermlandstidningen skriver om Degerfors motståndare i årets U21-serie. Eftersom ÖSK och Degerfors spelar i samma serie så vet vi nu även vilka lag som ÖSK kommer att möta. Det finns ingenting utlagt hos SvFF om detta ännu, men enligt NWT är det följande lag som ÖSK kommer att få möta: Assyriska, Brage, Degerfors IF, Gif Sundsvall, Hammarby, Jönköping södra och Östersund.

Det blir alltså 8 lag i serien och med dubbelmöten blir det 14 matcher totalt. Till skillnad mot förra året så finns det inga allsvenska lag alls i ÖSKs serie. Riktigt vad detta beror på fragår inte, men det blir ju en rätt stor skillnad mot förra året då ÖSK mötte nästan enbart lag från allsvenska föreningar. Det är möjligt att man valt att bunta ihop lag från Superettan från Mellansverige och norrut i en och samma serie för att få ”jämnare” serier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.