Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsongskortet


ÖSK erbjuder för nästa år ett sk. försäsongskort som ger ett kraftigt rabatterat paketpris för träningsmatcher och de två matcher i Svenska Cupens gruppspel som skall spelas på hemmaplan. Priset för kortet är 200 kronor, vilket är 250 kronor billigare än lösbiljettkostnaden för matcherna. Bloggen har försökt sig på en mindre räkneoperation och kommit fram till att i så fall så kommer inträdet till träningsmatcherna att vara 50 kronor och för att se på cupmatcherna så kommer man att få lov att betala 100 kronor.

Erbjudandet verkar i första hand att vända sig till de som inte är medlemmar i ÖSK Fotboll – dessa får ju se träningsmatcherna, men inte de två cupmatcherna, gratis som en medlemsförmån. För medlemmar verkar det att gå precis jämnt upp mellan att köpa kortet eller lösbiljetterna. Men man kan ju alltid köpa kortet och låta någon annan som inte är medlem följa med på träningsmatcherna.

Kortet kommer att gälla för följande matcher enligt ÖSKs hemsida:
Fre 25/1 ÖSK – Vasalund 19.00
Fre 1/2 ÖSK – Västerås SK 18.00
Lör 16/2 ÖSK – Jönköping Södra 13.00
Fre 22/2 ÖSK – Degerfors IF 18.00
Lör 2/3 ÖSK – Värnamo15.00 (Svenska Cupen)
Lör 9/3 ÖSK – Falkenbergs FF 16.00 (Svenska Cupen)
Fre 29/3 ÖSK – FC Inter (Finland) 14.00

Kortet kan köpas i ÖSKs julbutik i Krämaren samt på Örebrokompaniet på Olof Palmes torg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.