Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

A-truppen, nästan klar

I Papperstidningen kan man idag läsa, att ÖSK anser att man är nästan klara med sin A-trupp inför det kommande årets kampanj i Superettan. På insidan återstår det att få in en målvakt och en mittfältare. Dessutom finns det ju ett antal spelare som man på ett eller annat sätt måste ”bli av med”.

Som åskådare blir man inte så mycket klokare på detta påstående. Tidigare har man från ÖSKs sida talat om att man vill få in en ny spelare för varje lagdel, alltså fyra nya spelare totalt. Nu behövs uppenbarligen inte någon försvarare eller anfallare längre. Med försvararen kan det ju vara så att han redan finns inbokad, men inte inrapporterad. Jag tänker alltså på den sydafrikanske försvararen Ayanda Nkili, som i alla fall fick vara med på ÖSKs offentliga säsongsavslutning på O´Learys. Alternativt är det så, att eftersom Samuel Wowoah av allt att döma kommer att förlänga sitt kontrakt, så anser man att det inte behövs det någon mer försvarare. När det gäller anfallssidan finns inför nästa år Shpetim Hasani, William Atashkadeh och Peter Samuelsson tillgängliga och kontraktsbundna. Det kan ju vara så, att man tidigare inte räknade med alla tre, men att man ändrat sig på den punkten.

På frånsidan återstår det av allt att döma en hel del arbete och innan man klarat av även den punkten kan man egentligen inte säga att truppen är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.