Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder flyttar söderut

En av fem klubbhusmoduler lastas för transporten till Navet

Fast bara några hundra meter. I går var det flyttdag för ÖSK Söder. Då hämtades och flyttades nämligen fem stycken prefabmoduler (eller vad man skall kalla dem) från sin uppställningsplats vid Österplan för vidaretransport till den blivande klubbstugan vid Navets idrottsplats. Där vid de nyanlagda fotbollsplanerna kommer Söder i fortsättningen ha sin hemmabas och hemmaplan. Arbetet leddes av söderherrarnas sportchef Tommy Sandberg med benäget bistånd av söderdamernas ordförande Jonas Ask. Innan allt är klart återstår dock en hel del inredningsarbete i den nyblivna klubbstugan.

Söderdam: Klubbnytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.