Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P98: ÖSK obesegrade i Norrköping

Övre raden: Johan Cehlin(tränare), Villiam Damström, Gustaf Montin, Björn Lemte, Pontus Bergström, Andree Andersson-Bredenberg, Max Jansson-Åhlén, Hugo Ljunglöf, Oscar Sandberg, Viktor Franssila, Anton Österberg. Nedre raden Burin Jankeaw, Emil Trobäck, Molham Alherek, Gabriel Fernsten, Gabriel Erdinc, Jakob Ludeen, Jacob Pehrson. Liggande: John Lennartsson, Albin Rydberg

ÖSKs P98-or har i helgen varit i Norrköping och deltagit i Peking Cup. Laget gick obesegrat genom turneringen, men tyvärr blev det lite väl många oavgjorda matcher för att laget skulle ta sig till A-finalerna. I B-finalen plockade killarna dock fram vinnartakterna och vann både semifinalen och finalen mot stockholmslag. Lagets lagledare Jarmo Franssila har varit vänlig nog att sända över lagbilden samt följande rapport från turneringen.

Peking Cup.
ÖSK P98 avslutade med stor framgång utesäsongen i Peking Cup, 23-25 november i Norrköping. Trots tufft motstånd kom laget hem från cupen som ett av tre obesegrade lag(GIF Sundsvall, cupvinnare och Alets IK (ut på straffar i semin)). ÖSK vann B-finalen mot IFK Haninge med 3-2 efter att ha spelat tre oavgjorda matcher i gruppspelet. I cupen visade laget en härlig attityd och en kanoninställning som kommer att behövas när spelarna börjar träna tuffare och tar sats mot en ny säsong.

Resultaten och målen i Norrköping:

ÖSK – BK Kenty 1-1
1-0  Gustaf Montin (Pontus Bergström)

ÖSK – Smedby AIS 3-3
1-1 Gustaf Montin (Villiam Damström)
2-1 Gabriel Fernsten (Burin Jankeaw)
3-1 Gabriel Erdinc (Viktor Franssila)

ÖSK – Alets IK 0-0

B-Semifinal
ÖSK – IF Brommapojkarna 1-0
1-0  Gabriel Erdinc (Villiam Damström, Burin Jankeaw)

B-Final
ÖSK – IFK Haninge 3-2
1-0  Gabriel Fernsten (Gabriel Erdinc)
2-0  Gabriel Fernsten (Burin Jankeaw)
3-1  Anton Österberg (Villiam Damström)

Mer om cupen kan man läsa på turneringens hemsida http://www.laget.se/MELLANSVERIGEELITCUP/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.