Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 Elit – bäst i väst och öst

ÖSK P96 Elit: Slutspelssegrare i de regionala P16-serierna. (Foto:Peter Fardelin)

ÖSKs P16-lag var idag på Nya Parken för att spela årets sista (?) utomhusmatch i ÖSK-familjen. Motståndare  i de regionala seriernas slutspel var IFK Norrköping . I slutspelet har de två bästa lagen från den västra (ÖSK och Brage) och den östra (IFK Norrköping och IFK Eskilstuna) serien mötts i en enkelserie. Den här matchen skulle nog ha spelats redan för några veckor sedan, men av någon anledning blivit uppskjuten. Det var säkert roligt för killarna att få en riktig match nu när man egentligen bara tränar.

Det blev en strid om slutspelssegern ända in i kaklet för de svartvita. Inte så mycket mot IFK Norrköping, som i den sammanlagda tabelltoppen. Östgötarna klarades av på ett relativt smärtfritt sätt av resultatet att döma. Dagens match slutade 4-1 efter ÖSK-mål av Carl Ekstrand-Hamrén, Henning Nordvall, Martin Springfeldt och Carl Jägerhill.

När röken skingrats och målskillnaden räknats ihop visade det sig, att det var ÖSK som tagit hand om slutspelets förstaplatsen före IK Brage med så knapp marginal som ett insläppt mål mindre. På lika många poäng som ÖSK och Brage men med en betydligt sämre målskillnad landade även IFK Eskilstuna.

Fler bilder från matchen tagna av Peter Fardelin på nästa sida.

Gustav Fardelin

Gustav Fardelin och Edwin Ahlnäs.

Carl Jägerhill

Carl Ekstrand-Hamrén (?)

Carl Jägerhill, Gustav Fardelin, Amel Rastoder (?), Carl Ekstrand-Hamrén och Oskar Ålgars.

Gustav Fardelin, Carl Ekstrand-Hamrén och Oskar Ålgars.

1 kommentar – kommentera

Mattias

Snyggt jobbat ÖSK!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.