Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktscuperna

ÖLFF:s pojkar hade en bra dag då gruppspelet i Cup Byggnads under helgen avgjordes här i Örebro. Efter en knapp seger på fredagskvällen, då Södermanland besegrades med 1-0 lyckades laget idag besegra Östergötland. Örebroarna låg under med 0-1 i halvtid, men i andra halvlek lyckades man vända matchen och vinna med 3-1. Östgötarna brukar ha bra lag i de här sammanhangen så segern var meriterande. Så sent som för några veckor sedan förlorade örebroarna en träningsmatch mot just Östergötland.

Gert Boll var på matchen mellan Örebro och Östergötland och har lagt upp 55 bilder från den på sin hemsida.

I och med gruppsegern går laget direkt vidare till vad som kallas Slutpel, fast det i själva verket är ytterligare ett gruppspel men med kvartsfinalskaraktär (de fyra gruppvinnarna går till semifinal). I varje slutspelsgrupp ingår två segrare från gruppspelen samt en inkvalad tvåa. Dessa matcher skall spela i mitten av januari.

I flickturneringen Cup Kommunal kom ÖLFF-orna tvåa efter två oavgjorda matcher. De går vidare till en kvalomgång i vilken de får möta en annan tvåa. Segraren i den matchen som skal spelas under december månad går vidare till flickornas slutspel.

Matchfakta.
P16. Örebro – Södermanland 1-0 (1-0)
Christer Lipovac, Karlslunds IF

P16. Örebro – Östergötland 3-1 (0-1)
Dennis Hurtig, Karlslunds IF
Erik Axelsson, BK Forward
Christer Lipovac, Karlslunds IF

D16. Örebro – Södermanland 2-2 (1-2)
Elin Pettersson, ÖSK Söder
Linda Hallin, Karlslunds IF

D16. Örebro – Östergötland 1-1 (0-1)
Elin Pettersson, ÖSK Söder

1 kommentar – kommentera

Gert

Grattis till segern mot Östergötland. Lite bilder från matchen finns på adressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.