Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahn: Proffsigt skött av ÖSK

FotbollDirekt har intervjuat Tobias Grahn med anledning av att denne kommer att lämna ÖSK efter bara ett år. Enligt Grahn var det här något som började diskuteras redan under sensommaren och i auusti var han överens med ÖSK att han skulle lämna ifall klubben åkte ur allsvenskan.

Men det har varit en bra dialog med Lennart (Sjögren) och klubben har skött det här på ett professionellt sätt. Jag har inget ont att säga om hur detta har skötts. Jag har kunnat fokusera på säsongen och spel med ÖSK en längre tid, jag har inte påverkats av det här, säger han till FotbollDirekt.

Här är alltså förklaringen till varför P-O Ljung så tvärsäkert kunde hävda, att Grahn kommer att lämna ÖSK. Spelaren ville dock (antar jag) inte att det skulle se ut som om han fått sparken utan protesterade då han kontaktades av NA om vad som stått i Sportbladet.  Därefter kom klubben och Grahn (gissar jag) överens om vad som skulle stå i pressmeddelandet och lades ut senare samma dag.

Grahn själv verkar för övrigt tro/anse, att han redan spelat sin sista match för ÖSK. För närvarande har han lite problem med en ljumske, men tycker inte att denna hindrar honom om det verkligen hade behövts speltid från hans sida. Som det är nu verkar han tycka, att det är bättre att ÖSK använder sig av spelare man kommer att ha tillgängliga även nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.