Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 Elit: Oavgjord seriefinal

ÖSKs 16-åringar var redan igår i Borlänge för att spela den uppskjutna matchen i Regional P16 Västra. Det var seriens etta och tvåa som möttes så det finns väl en viss fog för att kalla mötet för seriefinal. I tabellen hade Brage ett försprång med två poäng före matchen och likadant ser det ut efteråt. Efter ett vårmöte som slutade 1-1 blev det den här gången inga mål alls. Det enda som finns noterat i matchprotokollet är två varningar för Brage och en för ÖSK.

Nu återstår en omgång att spela och det finns inget lag som kan hota de två topplagen, vilket innebär att de kommer att mötas ytterligare en gång innan allt är klart. I slutspelet möts nämligen de två bästa lagen från Västra resp. Östra. ÖSKarnas andraplats är ohotad med åtta poäng ner till trean Gidonsberg. Motståndarna från Östra blir IFK Norrköping samt med största sannolikhet IFK Eskilstuna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.