Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eyravallsbloggen gratulerar!

Sara Sandberg jublar efter att ha fullbordat ett hat-trick i DM-finalen mot Adolfsbergs IK för några veckor sedan. Mot Sturehov var det dags igen med en serieseger som resultat.

ÖSKs F97-trupp spelade igår hem segern i klass F15-18 genom att besegra IK Sturehov med 3-0. Därmed leder laget med ointagliga åtta poäng när två omgångar återstår att spela. Laget består huvudsakligen av spelare födda 1997 som alltså blir eller har blivit 15 i år. Dessutom ingår några 98-or. Dessutom har man  – har jag för mig – vid något tillfällen förstärkt laget med någon eller några äldre spelare från div 3-truppen.  Det är hur som helst väldigt bra gjort att vinna serien mot motståndarlag som kan/har innehålit spelare som är upp till tre år äldre. Efter 10 matcher är  laget fortfarande obesegrat med åtta vinster och två oavgjorda resultat. Matchvinnare mot Sturehov blev Sara Sandberg som svarade för ett hat-trick.

Lagets hemsida: Seriesegern säkrades på Sörbyvallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.