Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 Elit: Slutspelet klart

120911.
ÖSKs elittrupp blev idag i princip klara för slutspelet. Serietrean Gideonsberg förlorade nämligen västeråsderbyt mot VSK och deras möjligheter att gå ikapp är numera mikroskopiska. För att detta skall ske måste de vinna båda sina två kvarvarande matcher samtidigt som ÖSK inte tar någon mer poäng, trots att laget har tre matcher kvar. Det tror bloggen inte kommer att inträffa. ÖSKarna är för övrigt obesegrade i år även om de spelat fyra oavgjorda matcher. Så nog skall de kunna norpa åt sig en ytterligare poäng.

Tillägg 120912. Och här kom den poäng som behövdes. Dagens bortamatch mot Carlstad United slutade 1-1 och därmed är ÖSKarnas försprång ointagligt. Nästa mål är att vinna serien eftersom man då får två hemmamatcher i slutspelet. Vilka lag som kommer att bli etta resp. tvåa avgörs förmodligen i bortamatchen mot Brage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.