Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Oavgjort mot IF Elfsborg

ÖSK mötte – i en match som bloggen inte hade möjlighet att närvara på – IF Elfsborg och lyckades nå ett oavgjort resultat mot västgötarna. Matchen slutade 1-1 mot en motståndare vars trupp var betydligt mindre namnkunnig än ÖSKs. Det enda namnet jag kände igen och kunde identifiera som allsvenkt var Samuel Holméns. I övrigt handlade det mest om ungdomar. ÖSK kom till spel med rätt många spelare från A-truppen kompletterade med spelare från den U21-trupp som i själva verket mer har karaktär av en U19-trupp med tanke på spelarnas ålder.

Elfsborg tog en tidig ledning i matchen (12:e minuten) sedan ÖSK missat försvarsspelet vid en hörna. Hemmalagets kvittering kom i den 71:a minuten då Emil Berger slog in en frispark (kort video). ÖSK ställde upp på följande sätt:

Laguppställning: Tomer Chencinski – Patrik Anttonen (62), Eidur Sigurbjörnsson,  Andreas Ståhl, Boris  Lumbana – Valdet Rama, Patrik  Haginge (83), Emil Berger, Simon Leonidsson (63) – Marcus Astvald (85), Haris Karahmet (46)
Ersättare: Jonathan Thuresson (mv), Lukman Murad (46), Anton Westerlund (62), Martin Springfeldt (63), Stefan Hannason (83), August Wiklund (85), Oskar Ålgars

ÖSK: Peder Ståhl efter matchen mot Elfsborg (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.