Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM-dag i Kumla och ledningsförsvar i Köping

Idag spelas tre av årets DM-finaler i ungdomsklasserna på Kumla IPs konstgräs. Tursamt med underlaget med tanke på nederbörden. Dessutom får man som åskådare tak över huvudet, då man besöker Idrottsparken. De klasser som skall avgöras under dagen är P16, F16 och F14. ÖSK finns med som ett av lagen i samtliga tre klasser. I de två flickklasserna bör möjligheterna vara goda att man kan åka hem till Örebro med en uppsättning DM-medaljer. För killarnas del kan det bli svårare. Finalmotståndarna från Karlslund har varit bäst i klassen under ett antal år och de vann med i princip samma lag ett P16-DM redan förra året mot sina då ett år äldre motståndare från ÖSK.

11:00 DM-final F14 ÖSK – KIF Örebro
13:00 DM-final P16 ÖSK – Karlslunds IF
15:30 DM-final F16 ÖSK – Adolfsbergs IK

I en annan del av fotbollssverige eller Köping för att vara mera exakt kommer ÖSK Söder Dam att försöka försvara sin knappa serieledning. En seger behövs för att hålla Gideonsberg och Fanna bakom sig. Söndagsmotståndarna från Forsby FF ligger inte så bra till i tabellen, men får absolut inte underskattas. Matchen spelas på Köpings IP kl. 15:00 (om väder och underlag tillåter).

2 kommentarer – kommentera

Peder

Sedan i fjol har två spelare, Rinne och Hamren gått till ÖSK, Lipovac och Mohlin spelar i A-laget idag, samt så har Nyden gått till Elfsborg.
Så det är inte i princip samma lag. Tror på tronskifte, men håller tummarna för KIF. Hoppas på en bra match!

Ficedula hypoleuca

Dessutom har ÖSK fått in Ålgars och Springfeldt från Köping under sommaren. Tror dock ändå på KIF, men skulle givetvis välkomna en svartvit seger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.