Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21 i kväll

ÖSKs U21-trupp och A-truppens bänkspelare får i kväll en möjlighet att hålla matchformen vid liv. I U21-allsvenskan möter laget GAIS på Behrn Arena. Enligt matchschemat hos ÖSK skall man börja redan kl. 17:00, men jag undrar om det verkligen stämmer. Hos SvFF står det att avspark är kl. 18:15 och det brukar den vara normalt, så det stämmer nog.

ÖSK har ännu inte lagt ut någon laginformation på sin hemsida. Antingen är det så att publiceringsmöjligheterna är begränsade nu när folket på kontoret gått på semester eller också håller man fortfarande på att ringa in ett lag. P-O Ljungs möjligheter känns den här gången något begränsade eftersom A-laget spelar redan på torsdag och jag antar att han inte vill slita alltför hårt på spelare som kan tänkas vara aktuella för den matchen. Detta gäller väl i första hand Christoffer Wiktorsson eftersom Samuel Wowoah är avstängd.

Några spelare från PAL-truppen kan man hur som helst inte räkna med den här gången, eftersom de är i Göteborg på Gothia Cup. Där spelar även Filip Albertsson, så inte han heller är tillgänglig. Möjlighet finns dock att låna in spelare utifrån. I de två senaste matcherna har till exempel två yngre spelare från Köping varit med.

Rent tabellmässigt skulle ÖSK behöva vinna några matcher i U21 nu för att inte riskera att hamna utanför slutspelet och de matchtillfällen detta kommer att ge senare i höst.

Tillägg: ÖSK har nu lagt ut kvällens trupp som ser rätt stark ut och bör kunna ge besökarna en bra match. Det är fri entré till matchen som börjar kl. 18:15.

Från A-truppen.
Emil Berger
Tommy Wirtanen
Tomer Chencinski
Karl Holmberg
Ahmed Yasin
Christoffer Wiktorsson
Eidur Aron Sìgurbjörnsson
Armend Alimi
Kushtrim Lushtaku

Från U21-truppen.
Lukman Murad
Simon Leonidsson
Miralem Malic
David Johansson
Stefan Hannason
Filip Rinne, mv
Haris Karahmet

Från Köping FF.
Martin Springfeldt, Köping FF
Oskar Ålgars, Köping FF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.