Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktscupen

Årets DM-turnering blev väl egentligen off-topic efter det att ÖSK frivilligt kastade in handuken och lät IFK Örebro gå vidare i turneringen utan att ens behöva spela om det. Bloggen kan dock inte utan en smula skadeglädje – eller vad man nu skall kalla det – konstatera, att en del andra lag från distiktets högre nivåer även de fått lämna tävlingen. Av kvällens resultat märks väl BK Forwards förlust mot Hovsta IF (4-3 till div 6-laget) mest. Men även Sturehov åkte på stryk mot ett div 6-lag. Det var Garphyttan som fortsatte sin bana som jättedödare och besegrade gästerna från Sörbyvallen. (Garphyttan slog ut Rynninge i den förra omgången). Även i matchen på Kilsbergsvallen blev slutresultatet 4-3.

NA:s div 4-blogg: Golgatan till Garphyttan (inför)

Bruksgänget från de Blå Bergen är faktiskt  bloggens historiska moderförening och det känns därför alltid  lite extra, när laget skickat hem ett gäng örebroare med oförrättat ärende.

NA:s div 4-blogg: Platt fall på målsnöret (efter)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.