Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktslagsuttagningar

ÖLFF:s förbundskaptener har nu tagit ut deltagarna till årets elitläger. För flickorna har det varit klart ett tag, men när det gäller grabbarna fanns det mycket att välja bland så det har tagit ett tag för dem att bestämma sig.

Flickor födda 1997: 24-29 juni.
Åtta av de sexton spelarna är från ÖSK Ungdom. De uttagna från ÖSK är Maya Pettersson, Julia Lindström, Julia Simon, Klara Thorsén, Sara Sandberg, Anna Tivemo, Anna Meijer och Minna Åström.
Dessutom är Hanna Holmgren Karlsson, Matilda Halldén reserver.

Pojkar födda 1997: 1-6 juli
Sju av de sexton spelarna kommer från ÖSK Ungdom. De uttagna är Alex Berger, Felix Möller, Mikael Loön, Mirza Turan, David Holm, Tim Bergström och Adam Johansson. Dessutom är William Gunnarsson, Hampus Lind och Michel Hernandez uttagna som reserver.

Spelartrupp för final i Cup Byggnads: 3-5 juli.
I den trupp som är uttagen för att spela final i SvFF:s distriktsturneringingår fyra spelare från ÖSK. Det är Filip Holmer, Filip Albertsson, Lukman Murad och Jonathan Herbst. Reserver är Carl Ekstrand-Hamren och Filip Rinne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.