Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söders damer tog ledningen

Sandra Hallin och Mimmi Paulson-Febo visade vägen till serieledningen. Fotot från Söder Dams hemsida.

ÖSK Söders damlag var tidigare idag i Västerås för att matcha serieledarna från Gideonbergs IF.  Bloggen träffade sportchefen Ask på Trängen senare på eftermiddagen och han tyckte att Söders tjejer gjort sin bästa match för säsongen. Speciellt framhöll hans Sandra Hallin som dominerade som defensiv mittfältare och dessutom tryckte in den frispark som gav ÖSKarna alla tre poängen. Den nyvunna serieledningen är dock inte definitiv. Gideonsberg har en match mindre spelad och eftersom de bara ligger två poäng efter Söder går de om ifall de vinner sin hängmatch.

Söder Dam: Bra spel ger serieledning!
Bergvalls Blogg: Vassa Örebro sänkte Gideonsberg…
Gideonsbergs IF: Gideonsbergs IF – Örebro SK Söder 0-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.