Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen distriktcup för ÖSK

ÖSK har kastat in handduken redan innan deras första match i årets distriktscup har spelats. Matchen mot IFK Örebro var tidigare inlagd på söndag, men redan nu finns den i förbundets resultatredovisning redovisad med ett 3-0 resultat till IFK Örebro.

Att det skulle kunna bli svårt att spela matchen på söndag kan jag förstå, eftersom ÖSK har en U21-match redan dagen därpå, då man möter BK Häcken på Behrn Arena. Men sedan har man ingenting för U21-truppen förrän den 10 juli mer än en liten minisemester mellan den 23 juni och 2 juli. Iofs går div 4-lagen på sin drygt månadslånga semester kring midsommar, så det var kanske svårt att få till ett datum som passade bägge lagen. Men nog är det ett ”fattigdomstecken” att inte klara av att spela DM-matchen.

Tråkigt, tycker bloggen som brukar gilla att se distriktscupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.