Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Uppgörelse klar med Paulinho

NA skrev i måndags i sin pappersutgåva, att ÖSK och Paulinho nu har kommit överens om att gå skilda vägar. Paulinho har inte fått någon lön sedan i december förra året och verkar inte få något i framtiden heller. Även om Paulinho nu bokats ut från ÖSKs trupp, så kan han inte gå vidare till någon annan klubb hur som helst. Spelaren är fortfarande registrerad hos ÖSK och en eventuellt ny klubb måste förhandla med ÖSK om transferering av spelarlicensen. Jag antar, att detta gäller året ut, eftersom han väl bara hade ett tvåårskontrakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.