Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs pojklag i topp

120611.
Eftersom de tre pojklagen fortsätter att toppa sina resp. serier så passar bloggen på att ånyo påpeka att det går bra för de yngre. Bäst går det för P15 Elit (97-orna), som öppnat upp en serieledning med sju poäng efter åtta matcher. De är snart ointagliga. I P16 Elit inskränker sig ledningen till en poäng före Brage och två poäng före Gideonsberg. Det senare laget möter man för övrigt i nästa omgång. Pojkallsvenskan är den tightaste serier av de tre. ÖSKarna ligger visserligen tre poäng före tvåan Forward och trean Skogås-Trångsund, men dessa har en match mindre spelad. Lyckligtvis skall de möta varandra i den matchen så det är nog inte så stor risk att vinnaren klarar av att passera ÖSK på bättre målskillnad.

120527.
Efter helgens matcher är det glädjande att kunna konstatera, att samtliga ÖSKs tre pojkelitlag toppar sina respektive serier. Bra resultat i helgen som just är på väg att ta slut kombinerat med några andra resultat som gick ÖSKarnas väg innebär svartvit ledning i Pojkallsvenskan, Regional P16 och Regional P15. I pojkallsvenskan är det dock väldigt trångt i toppen med fyra lag, som alla har 13 poäng. ÖSKarna leder den gruppen tack vare den bästa målskillnaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.