Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Omstart i ny regi

Bloggen tog (cykel)vägarna förbi Behrn Arena idag på förmiddagen för att fånga en glimt av A-truppen, som idag återinträdde i aktiv tjänst efter en kortare semester under EM-förberedelserna. På plats fanns en trupp som innehöll ovanligt många friska spelare. Saknades av olika anledningar gjorde dock Samuelsson (fotskadad, antar jag), Sandqvist (transportproblem), Lushtaku (okänd anledning), Alimi (okänd anledning) samt Boström (nytt jobb).

I stället för övningar med boll blev det övningar med den egna kroppen som arbetsredskap – fysisk träning alltså, med en jojo-test som dagens höjdpunkt (?).  Vek ner sig snabbast gjorde Valdet Rama, som verkar vara i urusel kondition. Även Kalle Holmberg och Josef Ibrahim överraskade negativt genom att ge upp löptestet väldigt tidigt. Kvar i testet när det avslutades var Tobias Grahn, Boris Lumbana, Daniel Bamberg, Patrik Haginge och Ahmed Yasin. Hedersomnämnande går dessutom till Andreas Haddad som inte slutade när han passerat gränsen utan helt enkelt körde några vändor till mot strömmen. Den inställningen hade man gärna sett hos några fler.

NA:s SportbloggAvslöjar: Så gick ÖSK:s beep-test
NA-tv: Grahn om ÖSK-tränaren

Tillägg: Jag hörde att Kalle Holmberg tydligen firat studenten i dagarna, vilket nog kan ha bidragit menligt på hans prestation under  jojo-testet.

Helsingborgs Dagblad: Så tänker Ljung rädda ÖSK
SR P4 Örebro: Träning igen för ÖSK-truppen ( Intervju med Patrik Anttonen)
Tvärsnytt: Första dagen på jobbet

 

Lars Mosander och P-O Ljung hade en del att tala om.

Det var stort intresse för dagens träning. Från vänster Lennart Sjögren, Mats Dahlberg SR P4 Örebro och Radiosporten, Jan Karlsson, Roger Persson s-politiker i Örebroportens styrelse, Michael Karlberg och Gabriel Rådström från NA-TV.

Återsamlad spelartrupp

Andreas Haddad körde några extra rundor.

Tobias Grahn visade att han skött semesterträningen på ett utmärkt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.