Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Elit: Vinst över Carlstad United

William Gunnarsson - tvåmålsskytt mot Carlstad United.

ÖSKs 97:or tog en programenlig seger över Carlstad United när lagen möttes på Ekäng. Först mot sist stod på programmet, men det verkar av tillgängliga matchfakta ha varit en tight tillställning. ÖSKs halvtidsledning inskränkte sig till 1-0 och när matchen var slut stod det 5-3. Jag skrev igår efter det att 96:orna besegrat Västerås SK med samma siffror att det var ett bandyresultat. Men vem vet – det kanske är på väg att bli någon slags trend med många mål på båda håll.

Matchvinnare för ÖSK blev William Gunnarsson genom att göra ÖSks första och femte mål. William avgjorde även förra veckans tuffa match mot BK Forward och han verkar ha blivit lagets måltjuv nu när David Holm oftast får spela med ”de stora pojkarna” i P16. De tre övriga ÖSK-målen gjordes av Mikael Loön, Kevin Henriksson och Liridon Jashari Tahiraj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.