ÖSK Söder Dam: Kassaskåpssäkert

Två mål till för Ann-Sofie Frost som därmed håller ledningen i söderdamernas skytteliga.

ÖSK Söders damlag hade som väntat inga problem med att avfärda seriens röda lanternor, när laget mötte Avesta DFK i gårdagens match på Ekäng. På en kvart i mitten av den första halvleken gick laget från en 1-0 till en 5-0 ledning och efter detta verkar det mesta att ha handlat om att spela av matchen. I den andra halvleken blev det nämligen bara ett mål. Målskyttar för ÖSK var Ann-Sofie Frost och Elin Segerstedt med två var samt Emmorna Nimelius och Salomonsson som gjorde ett.

Två matcher återstår nu av vårprogrammet och båda är svåra bortamatcher i Västerås. Nästa veckan väntar en match mot serieledarna från Gideonsberg och därefter får Västerås IK besök.

ÖSK Söder Dam: Stabilt mot Avesta DFK
NA: Storseger – nu väntar seriefinal
Avesta DFK: Ingen poäng!
Söders Damblogg: Inhopp utav Sara (f97)