Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Roffe Lager Cup

De idoga tävlingsarrangörerna hos ÖSK Ungdom på Ekäng debuterar i morgon med en ny ungdomsturnering. Roffe Lager Cup vänder sig till de yngre fotbollsårgångarna och omfattar klasser för spelare födda från 1999 till 2005. Till premiärturneringen har 52 lag anmält sin medverkan vilket lär vara ett klubbrekord för en nystartad turnering enligt tävlingens hemsida. Turneringen spelas på Ekäng och man kommer att använda sig av totalt nio planer på Ekäng, Navet och Navet Plus. Förhoppningsvis kommer gräsplanerna att vara i hyfsat skick trots den senaste veckans regnande.

ÖSK Ungdom: Roffe Lager Cup Fotboll lördag-söndag 2-3 juni
ÖSK Ungdom: Om Roffe Lager

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.