U21: Seger mot Qviding

ÖSKs U21-lag tog en programenligt seger med 2-0 mot Qviding på tisdagskvällen. Programenligt förresten? Ja, sett till serietillhörighet kanske, men med tanke på att ÖSK skickade iväg ett väldigt ungt och oerfaret lag så var det nog en bra prestation ändå.

ÖSKs mål gjordes av Josef Ibrahim och Lukman Murad. Kul säkert för Lukman att få göra sitt första mål i de här sammanhangen samt säkert lika roligt för Jonathan Herbst att få hålla nollan.

Enligt papperstidningen spelade Berisha första halvlek tillsammans med Sigurbjörnsson. Berisha spelade 45 minuter och det skall enligt tidningen ha gått bra utan några skadekänningar.

I halvtid var resultatet 0-0 efter halvknackigt spel från ÖSKs sida. I andra halelek blev ÖSKs spel bättre och man kunde ta ledningen med 1-0 efter ett nickmål av Josef Ibrahim på ett inlägg från Kushtrim Lushtku. ÖSKs andra mål gjordes av den inbytte Lukman Murad som slog in en målvaktsretur.