Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Senior-DM

Distriktscupen heter i år EBAB Bygg Cup och idag spelades de första två matcherna i utslagningsturneringen. I den ena matchen som var ett västernärkesderby slog Laxå IF ut IFK Hallsberg. Inte så mycket att säga om det.

I den andra matchen visade Garphyttans IF (div 6) att de mycket väl kan bli årets jättedödare i cupen. På deras lott stod Rynninge IF, som kom till spel med vad som verkar ha varit ett blandat A/B/U-lag. Men hyfsat bra med en hel del namn som förekommit i A-lagssammanhang. Det hjälpte dock inte eftersom de Blå Bergens lag vann med 5-2. Jag antar att de kunde tillgodoräkna sig tre inslagna bonusstraffar och i den egentliga matchen spelade de alltså 2-2. Ett mycket starkt resultat. (Förra året slog laget ut BK Forward ur cupen, så en viss vana som jättedödare han de redan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.