Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

2000 gratisplatser mot Elfsborg

ÖSK satsar hårt på att detta skall bli en riktig publikmatch. Anledningen är förmodligen att matchen är veckans huvudmatch för Canal Plus och då ser det rätt träligt ut med en halvtom (eller halvfull) söderläktare dit TV-kamerorna riktas. Förra årets siffra på knappt 7.000 åskådare vill man alldeles säkert slå.  På ÖSKs hemsida skriver man, att klubben kommer att dela ut 2.000 gratisbiljetter till Södra Läktaren.

Biljetterna — max 2/person — kan hämtas ut mellan onsdag och lördag i den nyöppnade ÖSK-shopen på Behrn Arena, Västra Läktaren. ÖSK-shopen har utökade öppettider på onsdag och torsdag mellan kl. 13.00 och 17.00. De ordinarie öppettiderna för ÖSK-shopen är fredag 13.00—17.00 och lördag 10.00—14.00.

Dessutom uppmanar ÖSK Ungdom alla sina medlemmar
att gå på matchen. Medlemsskap i ÖSK Ungdoms fotbollssektion ger – om jag fattat det rätt – även gratis inträde på ÖSKs hemmamatcher. Som extra dragplåster så utlovas en halsduk till alla ÖSK-ungdomar som kommer.

Hur det går med publikrekryteringen kommer givetvis delvis bero på vädret. Tidigare har prognoserna indikerat dagsregn under måndagen, men för tillfället ser det bättre ut och man tror nu på en regnfri måndag med utomhustemperaturer kring 7-8 frampå kvällskvisten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.