Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haginge rånad – sort of

120412. Syndarens lön.
NA skriver, att dom har nu fallit i rättegången mot den person som utgav sig för att vara Patrik Haginge och som med hjälp av förfalskade identitetshandlingar köpt varor i Haginges namn. Utöver detta var personen även åtalad för ett antal andra brott. Tingsrätten dömde honom till en fängelsevistelse i två och ett halvt år.

120314.
NA skriver om Patrik Haginge, som råkat ut för den otrevliga händelsen, att någon stulit hans identitet och sedan shoppat loss. Med hjälp av en förfalskad identitet så kom en 25-årig man över varor för 120.000 kronor i Haginges namn.

Jag vet inte vad som förvånar mest. Att bedragaren valde att försöka begå brotten med en identitet på en person som borde vara rätt välkänd i Örebro eller att det inte var någon som uppmärksammade bedrägeriförsöken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.