Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ointressant premiär väntar?

Den som besöker ÖSKs hemsida så här på matchdagen för att skaffa sig den senaste informationen om laget och förväntningarna inför den allsvenska premiärmatchen möts inte direkt av ett informationsöverflöd.

Det enda som man från ÖSKs sida så här vid lunchtid på matchdagen tycker är värt att nämna är att man kan få en gratis trisslott om man stöder Svenska Spels verksamhet med minst 50 kronor. Dessutom finns det en notis om hur man kan åka buss till matchen om man bor norr eller söder om Örebro. Båda inslagen lades upp för typ en halv vecka sedan och sedan dess har det uppenbarligen inte hänt något som är värt att nämna.

Att få fram läsvärd och intressant information för ÖSKs hemsida har varit ett problem under flera år. ÖSK har försökt att lösa detta med hjälp av entusiaster/supportrar. Resultatet har varit minst sagt blandat.

Eyravallsbloggen anser, att det är dags för ÖSK att ta sig an detta problem på allvar genom att engagera kompetenta arvoderade fotbollsskribenter, som ser till att det kommer fram läsvärt material både före och efter hemma- och bortamatcher. Hemsidan borde vara en av de viktigaste kanalerna för ÖSK att få ut sin information till allmänheten. Information som kan bidra till att få fler åskådare besöker Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.