Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trupp P97 Elit

ÖSK Ungdom skriver på P97 Elits hemsida, att den definitiva truppen nu är uttagen. Huvuduppgiften för denna säsong är dels spel i den regionala serien, dels deltagandet i Elite Hotel Cup. Följande spelare ingår: Tim Bergström, William Gunnarsson, Konrad Gustafsson, Emil Helander, Kevin Henriksson, Henrik Hultberg, Ridwan Ikar-Amin, Liridon Jashari-Tahiraj, Mikael Loön, Marcus Nydahl, Simon Rosén, Johan Sjögren, Mirza Turan, Michel Yanez, Hampus Lind och Alex Berger (mv).

Huvudansvarig tränare för truppen är Magnus Carlsson som till sin hjälp har Lars Andersson (assisterande) och Per Karlsson (spelarutveckling).

Truppen är antalsmässigt kanske lite väl liten med bara 16 namn, men det är avsiktligt. Tanken är att man skall kunna låna in spelare dels från de övriga P97-spelarna och dels från P98-truppen. Dessutom har man ju Adam Johansson, David Holm, Felix Möller och Carl Westdahl (?), som tagit ett åldersmässigt steg upp i år i och med att de kommer att ingå i P96-ornas elittrupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.