Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Samträning med BK Forward

ÖSK skriver på sin hemsida (i matchrapporten från distriktscupen), att man kommit överens med BK Forward om gemensamma fredagsträningar för ÖSKs U21-trupp och BK Forwards A-trupp (antar jag). Upplägget blir detsamma som U21-orna tillämpar med ÖSK Söder på måndagarna. Först tränar de båda trupperna var för sig på halva planen och därefter spelar man 11-mannafotboll under den resterande tiden.

För ÖSKs del är fördelen att U21-spelarna får en möjlighet till en viss matchträning mot kvalificerat motstånd – för Forward innebär det att de får tillgång till en bra träningstid på Behrn Arena, som dessutom ÖSK betalar.

Utöver det faktum att ÖSKs yngre spelare får tillgång till ett bra lag att sparra mot är det givetvis positivt, att man lyckats komma överens med BK Forward om ett utökat samarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.