Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelprogram för P16 Regional klart

Nu är även spelprogrammet för den regionala P16-serien klart. Intresset för denna serie har vuxit så pass mycket, att man i år fått lov att dela upp den på två parallella serier – som vanligt benämnda väst resp. öst. Nackdelen med uppdelningen är att det bara blir åtta lag i varje serie, vilket gör att det inte blir fler än 14 matcher att spela. Men det finns ju även lokala serier att ta till för att få matchtid.

ÖSK kommer i P16 Regional att spela ett lag som kommer att bestå av spelare från den nybildade P16 Elit truppen. Denna består av de bästa 96-orna samt några 97-or. Några av 96-orna saknas dock eftersom de draftats in i den pojkallsvenska truppen som annars består av spelare födda 1995.

ÖSKs motståndare i Regional P16 Västra kommer att vara lag från följande klubar: Carlstad United, FBK Karlstad, Västerås SK, Gideonsbergs IF, IK Sturehov, IFK Kumla och IK Brage. Seriespelet börjar preliminärt den 9 april och avslutas den 30:e september. ÖSK spelar sin första match hemma på Ekäng och möter då FBK Karlstad. Notabelt är att varken BK Forward eller Karlslunds IF har något lag med i denna serie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.