Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra säsongsstart för Söder

ÖSK Söder fick en bra start på försäsongens träningsmatcher, när de på lördagsförmiddagen kunde besegra Real Örebro med hela 6-0. Speciellt under den första halvleken, som slutade 5-0, såg spelet tidvis riktigt lovande ut. Det var framför allt ett starkt spel på mittfältet som bäddade för Söders seger. Lucas Oskarsson, lagkapten och den här säsongen uppenbarligen även tilltänkt mittfältsankare slog passningar som Emil Berger skulle ha varit nöjd med. Bredvid sig på mittfältet hade han dessutom två bollsäkra medspelare i Hamid Sadid och Konate Cheick.

Efter urladdningen i första halvlek kändes sedan den andra rätt avslagen. Söder bytte in och ut ett antal spelare och dessutom skiftades det plats en del bland spelarna som var på plan, vilket gjorde att man hade svårt att få någon struktur i spelet.

Försvaret hade en väldigt lugn dag på jobbet Det var faktiskt inte förrän i slutminuten som målvakten Andreas Lundgren fick göra en räddning. Starkt av Andreas att komma ut och avvärja ett genombrottsförsök efter det att han fått stå hela matchen och småfrysa.

Målen:
1-0 Shazada Akbari
2-0 Mirza Basic
3-0 Amadou Diallo
4-0 Konate Cheick
5-0 Hamid Sadid
6-0 Mirza Basic

Laguppställning:
Målvakt: Andreas Lundgren
Backar: Sebastian Lööw, Aimé Elloh, Boar Jala, Amadou Diallo
Mittfält: Hamid Sadid, Lucas Oskarsson, Konate Cheick
Anfall: Julius Jadling, Mirza Basic, Shazade Akbari.

Ersättare: Mattias Dimberg, Kalle Ardeman, Kim Granlund Knutshed

Alla tre ersättarna blev inbytta till andra halvlek och en del av de utbytta spelarna blev senare inbytta så det blev rätt rörigt från åskådarplats, när man även skiftade en del positioner på plan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.