Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahn åkte hem

NA rapporterar från träningslägret i Seinäjoki, att Tobias Grahn har lämnat truppen för att resa hem till Karlskrona. En familjeangelägenhet sägs vara den bakomliggande orsaken, så det blev inte många minuters fotboll för Grahn på den här resan. Även om han varit kvar är det tveksamt om han varit spelduglig eftersom bytet till konstgräs lär ha lett till en inflammerad tå.

Hur länge han kommer att vara borta verkar det inte finnas någon klar uppfattning om än, men Lennart Sjögren räknar med (hoppas på?), att han skall kunna resa med till träningslägret i Turkiet. Dit reser man lördagen den 18:e februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.